fre. 23. okt.

|

Fjordsgade 1-3

Bevægelse med mening

Kroppen som vejviser. 8 ugers kursus!

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Bevægelse med mening

Tid & sted

23. okt. 2020 16.00 – 14. dec. 2020 17.30

Fjordsgade 1-3, Frederiksbjerg

Om eventet

Lær at lytte til kroppen og brug den som en vejviser og støtte i livet

I dette forløb arbejder vi med udgangspunkt i krop og sanselighed.

Vi arbejder med konkrete øvelser, der kan være med til at øge din tilstedeværelse og forankring i kroppen. Herigennem vil du kunne opleve, at dit nærvær og din personlige integritet styrkes. Også din retning i livet vil kunne vise sig tydeligere for dig, når du står stærkt forankret i kroppen.

Kropslytning er en væsentlig del af undervisningen og handler om, at komme i kontakt med en affektiv og intuitiv lyttemåde, hvor du træner din sanselighed, intuition og evne til at lytte, mestre og forstå dine egne følelser, processer og reaktionsmønstre i hverdagen.

I undervisningen gives desuden plads til kroppens naturlige evne til heling og restitution. Vi mennesker er nemlig udstyret med en naturlig evne til at genopbygge kroppen gennem ro, hvile og nærvær. Noget der for mange af os står i kontrast til en travl hverdag.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage i forløbet. Enhver aktivitet vil kunne tilgås fra der, hvor du, som deltager, er.

Sted:

Fjordsgade 1-3, Lille Yogalokale på 2. sal

Lektioner:

16 lektioner. Vi starter lige efter efterårsferien.

Underviser:

Tilde Pil, Psykomotorisk terapeut og .... 

Du er meget velkommen til at kontakte mig for yderligere oplysninger. Det kan du gøre på mobil: 25 21 22 04 eller på mail pil_tilde@hotmail.com

Billetter

Pris

Antal

Total

 • Kroppen som vejviser

  1,149 kr

  I dette forløb arbejder vi med udgangspunkt i krop og sanselighed. Vi arbejder med konkrete øvelser, der kan være med til at øge din tilstedeværelse og forankring i kroppen. Herigennem vil du kunne opleve, at dit nærvær og din personlige integritet styrkes. Også din retning i livet vil kunne vise sig tydeligere for dig, når du står stærkt forankret i kroppen.

  1,149 kr

  0

  0 kr

Total

0 kr

Del dette event