man. 07. sep.

|

Frederiksbjerg

Funktionel Træning

Styrke - Balance - Afspænding

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Funktionel Træning

Tid & sted

07. sep. 2020 17.00 – 14. dec. 2020 18.00

Frederiksbjerg, Motoriksalen, Frederiksbjerg skole

Om eventet

Funktionel træning er for dig, der ønsker at blive mere bevidst om din krop og dine bevægemuligheder. Vi vil arbejde med en kombination af styrke-, balance- og afspændingsøvelser, med fokus på kvaliteten i øvelserne.

På holdet vil vi arbejde med at finde tilbage til kroppens naturlige bevægemønstre, hvilket vil sige, at vi arbejder hen mod at bruge kroppen på den mest hensigtsmæssige måde.

Vi kommer til at arbejde med balance, stabilitet, styrke, kredsløbskondition og afspænding – alt sammen, hvor fokus er at blive bevidst om kroppens ressourcer og bevægemønstre. Vi arbejder som oftest uden redskaber, men med alternative doseringsmuligheder, så alle kan være med.

Jeg ønsker at skabe et præstationsfrit rum, hvor træningen i højere grad bliver undersøgende og legende, og hvor der er rig mulighed for at mærke efter og lære kroppen bedre at kende.

Forudsætninger:

Alle kan deltage.

Dog er det vigtigt, at du ikke lider af alvorlige lidelser såsom discusprolaps, svær slidgigt og lignende. Du er meget velkommen til at ringe, hvis du er i tvivl om hvorvidt du kigger på det rette hold. Vi kan i så fald hjælpe dig til, at starte på det helt rigtige hold.  

Sted:

Frederiksbjerg Skole, Motoriklokalet

Underviser:

Josefine Luna, Yogainstruktør & Psykomotorisk terapeut

OBS. Vi holder fri i uge 42

Billetter

Pris

Antal

Total

 • Funktionel træning

  1,290 kr

  Styrke - Balance - Afspæning

  1,290 kr

  0

  0 kr

Total

0 kr

Del dette event