man. 07. sep.

|

Frederiksbjerg

Hatha Flow

Klassiske yogastillinger i flow

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Hatha Flow

Tid & sted

07. sep. 2020 18.15 – 14. dec. 2020 19.15

Frederiksbjerg, Ingerslev Boulevard

Om eventet

Hatha Flow Yoga er for dig som ønsker en kombination af styrkende og blide bevægelser. Du vil blive guidet igennem klassiske yogastillinger og dynamisk flow, hvor stillingerne sættes sammen til små bevægelsessekvenser.

På holdet indgår både styrkende og udfordrende øvelser, der vil give sved på panden, samt blide og mere passive bevægelser med fokus på smidighed og afspænding. Timerne indeholder alle både stående, siddende og liggende øvelser.

Jeg tillægger det stor værdi, at du på din yogamåtte får lov til at arbejde præstationsfrit med dig selv og at der, i det yogarum vi sammen skaber, er plads til forskellighed. I Hatha Flow Yoga er det din krops signaler, der bestemmer, hvor langt du skal gå – intet er rigtigt eller forkert, så længe det føles godt i din krop.

Forudsætninger:

Alle kan deltage.

Dog er det vigtigt, at du ikke lider af alvorlige lidelser såsom discusprolaps, svær slidgigt og lignende. Du er meget velkommen til at ringe, hvis du er i tvivl om hvorvidt du kigger på det rette hold. Vi kan i så fald hjælpe dig til, at starte på det helt rigtige hold.

Sted:

Frederiksbjerg Skole, Motoriklokalet

Underviser:

Josefine Luna, Yogainstruktør & Psykomotorisk terapeut

OBS. Vi holder fri i uge 42

Billetter

Pris

Antal

Total

 • Hatha Flow

  1,290 kr

  Hatha Flow Yoga

  1,290 kr

  0

  0 kr

Total

0 kr

Del dette event