Akuteras Aftenskole - forebygger og reducerer stress & smerter                                                                      Godkendt af Dansk Oplysningsforbund

Akuteras Aftenskole, er en selvstændig enhed. 

Vi er en forening, som alle medlemmer er velkommen til at få indflydelse i.

Vores mission er at være det bedste undervisningssted i Danmark. Undervisningen har til formål, at forebygge stress og smerter. 

Vi er godkendt af Århus Kommune og medlem af Dansk Oplysningsforbund. Det giver os mulighed for, at undervise centrale steder i Århus Kommune. Det giver dig muligheden, for at modtage kompetent undervisning til fornuftige priser. 

Undervisningen som du finder under "Tilmelding" er alle godkendt til dette formål. 

Instruktører:

Vores instruktører er af høj faglighed. Vi vurderer, at med ovennævnte problematikker, er det yderst vigtigt, at personalet er kompetent og har dyb indsigt i krop/psyke-sammenhænge.

Vores vedtægter, samt referater fra generalforsamlingerne, vil blive lagt op på denne side.

Du kan blive medlem af foreningen. Pris 0.- Skriv til os >>>

Hvordan sponsorere du os?

Du kan frit overfører et beløb til vores konto, 9388 0001371061. Vi mangler økonomi til, er at få synliggjort os og på den måde, kunne hjælpe endnu flere af med stress og smerter. 

Du kan også ringe og få en snak med aftenskolelederen, Susanne Strunge på 22370090   

Andre aktiviteter:

I 2019 indgik vi et samarbejde omkring Århus Yogafestival. Det ser vi altid frem til, at afvikle sammen med fantastiske frivillige.

Se mere om festivalen