Stress- og Smerteklinik

Tværfaglighed i højsædet

Aktuelt og forebyggende

I et behandlingsforløb er det af stor betydning, at der bliver taget vare om klientens situation både akut og fremadrettet. Det giver større mulighed for et vedvarende resultat. Hos Akutera har vi muligheden for at kombinere det forebyggende og livstilsændrende element fra den psykomoteriske tilgang. Vi samarbejder med psykologer som har en helhedsorienteret tilgang til et behandlingsforløb. Hverdagens udfordringer sidder sjældent kun i vores tanker.  

 

 

Psykomotorisk behandling

Oplever du kropsligt ubehag og smerter eller har mentale udfordringer, du ikke kan slippe af med, kan en psykomotorisk behandling hjælpe dig. At ændre sit livsmønster eller bevægemønster giver dig en øget kropskontakt, så du på sigt kan tage de gode valg i livet, passe bedre på dig selv og føle dig mere fri. 

Psykomotorik er en blanding imellem en fysioterapeutisk og psykologisk tilgang til det hele menneske. At krop og psyke hænger sammen er hele fundamentet for psykomotorik. Se mere >>>

Før en behandling. 

1. Generelt er det en god ide ikke at have spist lige inden en behandling. Drikke lidt vand er okay. 

2. Kom i løst siddende tøj som du kan bevæge dig i. 

3. Hvis du har oplysninger fra din læge eller andre behandlere som kunne være relevant for dit behandlingsforløb må disse gerne medtages. 

4. Det kan være en god ide at skrive dine symptomer ned på forhånd inden du kommer første gang. 

5. Du behøver ikke medbringe lagen eller håndklæde med mindre du foretrækker dette.