Psykomotorik

Psykomotorik

Genfind glæden

Genfind glæden

Praktiske øvelser

Praktiske øvelser

Ny livsstil

Ny livsstil

Psykomotorisk behandling
Tror du på at krop & psyke hænger sammen?
Særlig effektiv hvis du føler dig stresset.

Psykomotorisk behandling er en behandlingsmetode der ofte bruges til at afspænde fastlåst muskulatur, lindre ledsmerter og kropsligt ubehag samt samtale om det der føles udfordrende i livet eller kroppen.

 

Det psykomotoriske mål for behandlingen er, at øge blodgennemstrømningen til muskulatur, led og organer (krop), samt at øge din kropsbevidsthed (psyke) igennem samtale.

Lidt mere om psykomotorik:

Når din krop er spændt, er det ofte fordi du, mentalt eller fysisk har belastet dig selv for hårdt. Og når kroppen ikke af sig selv, kan slippe spændingerne, har du brug for impulser hertil.

 

Igennem hensigtsmæssige stræk, frigives fastlåste eller belastede led og du er herefter i stand til at korrigere din holdning anderledes.

 

Det er naturligvis et forenklet billede af din tilstand og hvert besøg vil få dig tættere på en optimal kropslig kontakt, samt muligheden for at handle anderledes end før du kom. 

 

Det er muligt at kombinere ”Afspænding” med samtale, hvilket ofte giver et større resultat. At krop og psyke er i forening ses ofte ved stress, depression og angst.  

 

Vores psykomotoriske behandler har op til 24 års erfaring med undervisning og terapi inden for krop – psyke sammenhænge. 

 

Priser fra 375.-

Tværfaglighed i højsædet

I et behandlingsforløb er det af stor betydning, at der bliver taget vare om din situation både akut og fremadrettet. Det giver større mulighed for et vedvarende resultat. Hos Akutera har vi muligheden for at kombinere det forebyggende og livstilsændrende element fra den psykomotoriske tilgang og samtidig adressere de akutte problematikker ved hjælp af samtale, massage, behandling & træning.